Flyer om patiënten te verleiden om te duppen

25 april 2019

Steeds meer mensen duppen. In 2018 logden al meer dan 2 miljoen mensen in op een patiëntenportaal van een ziekenhuis. Naar verwachting komen daar dit jaar weer een flink aantal bij. Om ziekenhuizen te helpen om patiënten te verleiden gebruik te maken van het portaal, is er een speciale flyer gemaakt. Download hier de flyer.

Personaliseer de flyer

De flyer is in een PSD-formaat en dus te openen in Photoshop. De flyer is opgemaakt in de DUPP-huisstijl en is te personaliseren met het logo van je eigen instelling. Ook kan je alle teksten aanpassen.

Op de voorkant van de flyer staan iconen van de 10 meest voorkomende functionaliteiten in portalen. Omdat het een PSD-bestand is, kan je de functionaliteiten die je nog niet in de portaal hebt, eenvoudig verwijderen.

Op de achterkant wordt de patiënt uitgelegd hoe hij kan inloggen op het portaal. Je kan hier kiezen tussen ‘DigiD’ of ‘Gebruikersnaam en wachtwoord’. Ook hier zijn de teksten aan te passen.

Lees eerst de instructie even door

Om makkelijk met het bestand te kunnen werken, zit bij de download van de flyer ook een instructie. Heb je desondanks vragen? Laat het weten via redactie@ikdupp.nl.